Hallo accountant

Speciaal voor de accountancy branche heeft BI Partners Data Analyse en rapportagetools ontwikkeld. Met deze tools krijgt u volledig inzicht in uw bedrijfsvoering en kunt u uw adviesdiensten meer inhoud geven.

Schrijf je in voor een

Haal meer uit je data

In veel gevallen wordt er al jaren geïnvesteerd in de automatisering van de processen. Daarbij wordt waardevolle informatie vastgelegd. Het is zonde hier niets mee te doen richting de ondernemer. Met de data analyse en rapportage tools van BI Partners, is meer omzet te halen uit de adviesdiensten.

Data Analyse

Combineer de data uit verschillende bronnen (financieel, payroll, fiscaal) en analyseer gericht op specifieke advieskansen. Stuur vervolgens centraal aan bij welke klant over welk onderwerp gesproken moet worden. Deze advieskansen blijven nog te vaak liggen.

Rapporteer met PowerBI

Gebruik de moderne rapportagemogelijkheden van PowerBI voor de adviseur én de ondernemer. Tijdens de adviesgesprekken wordt de voortgang besproken aan de hand van de interactieve rapportages. Direct analyseren en zo nodig de diepte in gaan is zo een fluitje van een cent

Budget, forecast en cashflow

Tijdens het periodieke adviesgesprek worden aan de hand van de interactieve dashboards de voortgang t.o.v. budget en forecast besproken en kan de forecast meteen worden bijgesteld. Uiteraard rekent het ook direct door in het cashflow overzicht. Benieuwd hoe we dit doen?

Doe een gratis 1 op 1 demo

Wij zorgen er voor dat de data uit de verschillende bronnen bij elkaar komt in een database. Op de data worden vervolgens waardevolle analyses losgelaten. Dit kunnen zowel procesmatige controles zijn (is de bank bij, zijn periodes afgesloten, kloppen de afschrijvingen, etc), als wel analyses om te bepalen waar de advieskansen liggen (o.a. fiscaal, hrm, financieel).

Met PowerBI kan een dashboarding omgeving ingericht worden voor de interne organisatie, maar uiteraard ook voor de adviseurs en de ondernemers. Met onze data analyse en rapportage tools geef je de adviesdiensten een boost.

Doe een gratis 1 op 1 demo

Schrijf je nu in om in 15-30 minuten te ontdekken hoe je Data & Analyse en PowerBI in kan zetten voor het boosten van de adviesdiensten!