Dashboards i.c.m. AFAS

BI Partners heeft jarenlange ervaring op het AFAS platform. Door de jaren heen hebben we dashboards geïmplementeerd van klein tot zeer groot. Inmiddels zijn er oplossingen ontwikkeld op diverse gebieden:

  • Financieel (winst & verlies, debiteuren/crediteuren, balans)
  • Projecten (projectomzet, projectkosten en projectresultaat, projecturen)
  • Urenregistratie (geschreven uren vs rooster, productiviteit)
  • HRM (Formatie, Verzuim, Verlof, in- en uitstroom)
  • Sales (verkoop, relaties, artikelen/-groepen, offertes, orders, salesforecast)
  • Inkoop

Ontdek met ons de waarde van uw data

Onze analyses zijn specifiek afgestemd op uw situatie, wensen en behoefte.

1. BI Partners heeft eigen koppeling met AFAS Online

BI Partners heeft een middleware oplossing ontwikkeld voor het koppelen van dashboard oplossingen met AFAS Online. AfasConnect is de oplossing voor het koppelen van de data en wordt gebruikt voor o.a. onze dashboard oplossingen. Data uit AFAS wordt geladen en bewerkt en incl. voorgedefinieerde berekeningen beschikbaar gesteld. Het verversen van de data gebeurt 1x per dag, 1x per uur, of continue (live).

Meer informatie over onze AFAS koppelingen treft u op www.bipartners.nl/afasconnect

2. Getransformeerde (live) data beschikbaar stellen in een Azure SQL database

Deze dienst is geschikt als u data uit meerdere systemen bij elkaar wilt brengen, als data moet worden samengevoegd en getransformeerd, en/of als de data via verschillende laadschema’s bij elkaar moet worden gebracht. Power BI sluit naadloos aan bij de Azure databases. O.a. live data verbindingen met AFAS zijn hiermee te realiseren.

3. Power BI gegevensset met datamodel, berekeningen en gegevensverversing voor b.i. self service

Voor organisaties met enkele administraties is het mogelijk om een beheerde Power BI gegevensset beschikbaar te stellen waar rapportages aan te koppelen zijn. Aan de gegevensset is de intelligentie toegevoegd. De data is verbonden met het datamodel, er zijn standaard berekeningen aan toegevoegd en de data wordt elke dag ververst.

4. Diverse dashboards op gebied van Balans, Winst & Verlies, Verkoop, Logistiek en Projecten

Door de jaren heen heeft BI Partners diverse dashboards gerealiseerd op het gebied van financiën, verkoop, logistiek en projecten. Onze ervaring leert dat bedrijven altijd een eigen twist willen aan hun dashboard. Layout en KPI’s verschillen vaak en ook liggen niet alle gegevens altijd vast in het bronsysteem, maar in bijvoorbeeld excel bestanden. We hebben diverse voorbeelden beschikbaar en laten u graag mogelijkheden zien in een demo.

5. Narrowcasting van live dashboards op grote schermen

Data uit AFAS kunnen we bij u in de organisatie ontsluiten op grote schermen. Schermen kunnen rouleren. Hierbij kan live data worden getoond.

Meer informatie hierover treft u op https://www.bipartners.nl/dashboarding/dashboard-narrowcasting/

6. Webportals met embedded dashboards

Embedded dashboards is voor bepaalde groepen die toegang krijgen tot een beperkt aantal dashboard schermen, ingesloten in een eigen web omgeving. Hiermee kunt u uw klanten of leveranciers laten inloggen in een portal, waarna ze alleen toegang hebben tot hun eigen gegevens in de dashboards. De portal wordt opgemaakt met de huisstijl van uw bedrijf.

Meer informatie treft u op https://www.bipartners.nl/embedded_analytics/.

AFAS Dashboards i.c.m. Power BI

Heeft u een AFAS omgeving en wilt u maandelijks snel en makkelijk rapporteren? Dan is het PowerBI een krachtige, betaalbare en schaalbare dashboard oplossing. BI Partners heeft diverse standaard dashboards voor u beschikbaar in abonnementsvorm.

Klik op de onderstaande knop voor meer informatie over onze Power BI dashboards.

AFAS Dashboards i.c.m. QlikSense

Heeft uw organisatie een afwijkende inrichting? Maakt u gebruik van budgetten, kostenplaatsen, urenregistratie of projectadministratie? Wilt u rapporteren over meerdere bedrijven? Dan zijn onze SENSE dashboards op het gebied van Financiën, uren, projecten, HRM en verkoop uitermate geschikt.

Klik op de onderstaande knop voor meer informatie over onze QlikSense dashboards.

 

B.I. Self Service

U kunt uw rapportagevraagstukken volledig aan ons uitbesteden, maar liever maken we er een co-productie van. Wij bereiden uw dataset voor met voorgedefinieerde berekeningen, en u heeft een aantal gebruikers die ook zelf rapporten maken. Centraal worden de definities bepaald, waarmee deze altijd gelijk zijn. Uw power users kunnen door ons begeleid worden en zullen het eerste aanspreekpunt / de rapportage ambassadeurs zijn binnen uw organisatie. Benieuwd hoe wij dit aanbieden? Bekijk dan de video.

Dashboard abonnementen

BI Partners heeft diverse standaard dashboards ontwikkeld, welke in abonnementsvorm af te nemen zijn.

Wij werken onder andere voor

Neem contact op met BI Partners