BIP AFASconnect

In een handomdraai toegang tot uw gegevens uit AFAS online met BIP AFASconnect. Met een abonnement op BIP AFASconnect heeft u toegang tot uw data voor rapportage doeleinden. Data handmatig exporteren uit AFAS Online om rapporten te maken is verleden tijd. U kunt uw b.i. software nu rechtstreeks koppelen aan uw eigen data in AFAS. Onze oplossingen helpen u met het inzetten van b.i. self service. Benieuwd hoe? Check out deze video: link

 

Koppel uw rapportage software aan AFAS online.

BI Partners heeft een koppeling ontwikkeld waarmee getconnectoren in AFAS benaderd kunnen worden.
U beheert de getconnectoren in AFAS Online en roept deze aan met AFASConnect van BI Partners. U krijgt de data beschikbaar vanuit Excel, Power BI, QlikSense, QlikView, Tableau.

 

AFAS data ontsluiten we bij BI Partners op 2 manieren:

BIP AFASconnect – Web

Middels webservices worden met een url in AFAS de getconnectoren aangeroepen. De data in de getconnectoren wordt hiermee één op één ingeladen. In excel of uw b.i. tool moet geregeld worden hoe vaak de getconnectoren worden aangeroepen. AfasConnect – Web is te zien als een gateway voor het doorgeven van het informatieverzoek en teruggeven van de data. De data wordt tussentijds niet opgeslagen op deze middleware oplossing. Deze oplossing is geschikt voor kleine organisaties.

 

AFAS Data as a Service

Met deze methode worden de getconnectoren geautomatiseerd aangeroepen en wordt de data weggeschreven in een Azure MS SQL omgeving. Aan de tabellen wordt een uitgebreide kalender toegevoegd en datatransformaties kunnen worden toegepast. Formats van velden worden aangepast, velden gecombineerd en berekeningen worden toegevoegd.  Incrementeel laden wordt toegepast. AFAS Data as a Service wordt aangeboden er in 3 abonnement varianten:

  • verversingsfrequentie 1 x per dag
  • verversingsfrequentie 1 x per uur
  • verversingsfrequentie continue (live)

Meer informatie over Data as a Service treft u hier.

 

Prijzen

Het ontsluiten van uw data wordt aangeboden in een abonnementsmodel. De prijzen zijn afhankelijk van omvang van de data en de verversingsfrequentie.

 

Interesse?

Heeft u interesse in AFASconnect? Neemt u dan contact met ons op!