Koppeling met AFAS online

U wilt de overstap maken van rapporteren met Excel naar rapporteren met PowerBI? BI Partners zorgt er voor dat uw de gegevens uit AFAS geautomatiseerd beschikbaar krijgt in PowerBI en tevens kan combineren met data uit andere bronnen .

AFAS Data as a Service

Met deze methode worden de getconnectoren uit AFAS geautomatiseerd aangeroepen en wordt de data weggeschreven in een Azure MS SQL omgeving. Aan de tabellen wordt een uitgebreide kalender toegevoegd en datatransformaties kunnen worden toegepast. Formats van velden worden aangepast, velden gecombineerd en berekeningen worden toegevoegd. We kunnen er zelfs voor zorgen dat er incrementeel wordt geladen, waarmee de data live te presenteren is in de rapportages.

Verschillende modules

Alle data uit AFAS is te ontsluiten, zolang deze maar beschikbaar gesteld kan worden in de getconnectoren. Dit betekent dat er gegevens uit de verschillende modules van AFAS gecombineerd kunnen worden: Financieel, Projecten, CRM, HRM, Abonnementen,etc,.)

Ontdek met ons de waarde van uw data

Onze analyses zijn specifiek afgestemd op uw situatie, wensen en behoefte.

MKB

Voor het MKB kan de data uit AFAS gecombineerd worden met data uit andere bronnen. Denk hierbij aan logistieke systemen, webshops, payroll systemen, etc.

Accountancy

Voor de accountancy branche heeft BI Partners een dienstverlening waarbij de (klant-)data uit de verschillende administratie systemen gecombineerd wordt. Hiermee kunnen in één rapportage alle administraties uit meerdere bronnen gecombineerd worden.

Prijzen

Het ontsluiten van uw data wordt aangeboden in een abonnementsmodel. De prijzen zijn afhankelijk van omvang van de data en de verversingsfrequentie.

Data as a Service wordt aangeboden er in 3 abonnement varianten:

  • verversingsfrequentie 1 x per dag
  • verversingsfrequentie 1 x per uur
  • verversingsfrequentie continue (live)

Data as a Service AFAS – HRM

Met het ‘Data as a Service – HRM’ abonnement krijgt onze opdrachtgever volledig inzicht in historische en toekomstige HRM ontwikkelingen. De data uit de tabellen van uw HRM systeem wordt zo gecombineerd, dat u per dag eenvoudig kunt rapporteren over diverse assen (o.a. medewerker / werkgever / afdeling / team / functie / leidinggevende):

  • Formatie :FTE en headcount
  • Verloop (in dienst, uit dienst, FTE wijziging, inter- en intracompany)
  • Verzuim: (Ziekte-)verzuim
  • Verlof : verlofstanden en -verbruik

Trends en rapporten

Niet alleen inzicht in de huidige stand, maar vooral ook eenvoudig weergeven van historische trends, alsmede rapporten op aflopende contracten, etc. Op elke gewenste dag is een volledige dwarsdoorsnede weer te geven. Uiteraard is de data voor rapportage doeleinden te combineren met data over bijvoorbeeld formatieplanning en begroting.

Wij werken onder andere voor

Neem contact op met BI Partners