Waarom kiezen voor dashboard narrowcasting?

Door intern transparant te zijn over resultaten en prestaties kunt u stimuleren dat er gezamenlijk gewerkt wordt aan verbetering. De dialoog voeren over wat er nu echt gebeurt en wat van invloed is op de prestaties van het team. En direct de resultaten van acties inzichtelijk maken met overzichtelijke dashboards.

Dashboards op grote schermen in uw bedrijfsruimtes

Op basis van data uit uw bronsysteem worden dashboards ontwikkeld en vervolgens getoond op grote schermen in uw bedrijfsruimtes. Op de werkvloer bereikt u met het dashboard narrowcasting dat men altijd inzicht heeft in de stand en prestatie rond werkprocessen en werkzaamheden.

dashboard narrowcasting op grote schermen in uw bedrijfsruimte

 

Tijdigheid van de data: periodiek of real time?

Afhankelijk van het type gegevens dient de data wel of niet real time geladen te worden. Voor verschillende gegevens zou 1 x laden per uur voldoende kunnen zijn. Als er gerapporteerd wordt op actuele voorraad, of waar een medewerker aan werkt, dan is oude data echter niet gewenst.

Met Power BI en Qliksense zijn er afhankelijk van de afgesloten licenties verschillende opties voor de laadfrequentie van de data. Dit varieert van 1x per dag tot 1x per minuut. BI Partners informeert u graag over de mogelijkheden.

 

Dashboard Narrowcasting op maat gemaakt

Dashboard narrowcasting is maatwerk. Elk bedrijf stuurt op eigen KPI’s op eigen data. Hiermee verschilt de informatie per op te leveren scherm. Wilt u 1 vast scherm? Of 2 pagina’s die met een interval wisselen? real time of periodiek verversen? BI Partners kan het voor u realiseren. Indien gewenst ondersteunen we bij het vaststellen van de informatiewens en de KPI’s.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op, of bekijk meer op onze website.