Business Intelligence

Het doel van Business Intelligence is het slimmer maken van uw organisatie door het verzamelen van data en deze te analyseren en te vergelijken met uw kpi’s (kritieke prestatie indicatoren).
 

Voor veel ondernemers is het een uitdaging de benodigde data voor goed overzicht boven water te krijgen. Dashboards bieden hierin de oplossing. Centraal verzamelen, verbinden en visualiseren van data leveren overzichtelijke dashboards, welke de mogelijkheid geeft op basis van tijdige en juiste gegevens besluiten te nemen.

BI partners kan u meenemen in de wereld van BI met een aantal voorbeeld dashboards op het gebied van Finance, HRM, projecten, uren en verkoop

Dashboarding

BI partners is gespecialiseerd in informatievraagstukken rond de bedrijfsvoering. Op het gebied van Finance, HRM, projecten, uren en verkoop heeft BI Partners standaard dashboards ontwikkeld. Deze zijn naar wens van de klant uit te breiden met bedrijfsspecifieke informatie wensen. Om inzicht te geven in de mogelijkheden en kracht van dashboarding kunnen wij een demo verzorgen, of zelfs een Proof of Concept op uw eigen live data. Ga naar dashboarding..

Consultancy

Zoekt u ondersteuning bij het identificeren van uw prestatie indicatoren, het in kaart brengen van risico’s, of bij het inrichten van uw stuurinstrumenten? Hierbij kunnen wij u ondersteunen of ontzorgen.

Systeemimplementatie

We kunnen u ontzorgen bij het managen van projecten met betrekking tot systeeminrichting en BI vraagstukken. We hebben projectmanagers met ruime ervaring. Bij de inrichting van ERP systemen is het van belang dat er niet alleen gericht wordt op het vastleggen van gegevens, maar met name ook op de ontsluiting van de informatie. BI partners kan u ondersteunen bij deze vertaalslag.