Dashboards i.c.m. AFAS

Dashboards i.c.m. AFAS

BI Partners heeft jarenlange ervaring op het AFAS platform. Door de jaren heen hebben we dashboards geïmplementeerd van klein tot zeer groot. Inmiddels zijn er oplossingen ontwikkeld op diverse gebieden:

  • Financieel (winst & verlies, debiteuren/crediteuren, balans)
  • Projecten (projectomzet, projectkosten en projectresultaat, projecturen)
  • Urenregistratie (geschreven uren vs rooster, productiviteit)
  • HRM (Formatie, Verzuim, Verlof, in- en uitstroom)
  • Sales (verkoop, relaties, artikelen/-groepen, offertes, orders, salesforecast)
  • Inkoop (

 

BI Partners heeft eigen koppeling met AFAS Online

BI Partners heeft een middleware oplossing ontwikkeld voor het koppelen van dashboard oplossingen met AFAS Online. AfasConnect is de  oplossing voor het koppelen van de data en wordt gebruikt voor o.a. onze dashboard oplossingen. Data uit AFAS wordt geladen en bewerkt en incl. voorgedefinieerde berekeningen beschikbaar gesteld. Het verversen van de data gebeurt 1x per dag, 1x per uur, of continue (live).

Meer informatie over onze AFAS koppelingen treft u op www.bipartners.nl/afasconnect

 

AFAS Dashboards i.c.m. Power BI

Heeft u een AFAS omgeving en wilt u maandelijks snel en makkelijk rapporteren? Dan is het PowerBI een krachtige, betaalbare en schaalbare dashboard oplossing. BI Partners heeft diverse standaard dashboards voor u beschikbaar in abonnementsvorm.

Meer informatie over onze Power BI dashboards treft u op www.bipartners.nl/powerbi.

 

AFAS Dashboards i.c.m. QlikSense

Heeft uw organisatie een afwijkende inrichting? Maakt u gebruik van budgetten, kostenplaatsen, urenregistratie of projectadministratie? Wilt u rapporteren over meerdere bedrijven? Dan zijn onze SENSE dashboards op het gebied van Financiën, uren, projecten, HRM en verkoop uitermate geschikt.

Meer informatie over onze QlikSense dashboards treft u op www.bipartners.nl/qliksense.

 

B.I. Self Service

U kunt uw rapportagevraagstukken volledig aan ons uitbesteden, maar liever maken we er een co-productie van. Wij bereiden uw dataset voor met voorgedefinieerde berekeningen, en u heeft een aantal gebruikers die ook zelf rapporten maken. Centraal worden de definities bepaald, waarmee deze altijd gelijk zijn.  Uw power users kunnen door ons begeleid worden en zullen het eerste aanspreekpunt / de rapportage ambassadeurs zijn binnen uw organisatie.  Benieuwd hoe wij dit aanbieden? Bekijk dan deze video.

 

Dashboard abonnementen

BI Partners heeft diverse standaard dashboards ontwikkeld, welke in abonnementsvorm af te nemen zijn. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

Interesse?

Neem contact op en we sluiten u aan, of plannen direct een online demo.