Dashboards i.c.m. iMUIS

BI Partners heeft door de jaren heen diverse dashboards geïmplementeerd van klein tot groot. Inmiddels zijn er oplossingen ontwikkeld op diverse gebieden gekoppeld aan iMUIS:

  • Financieel (winst & verlies, debiteuren/crediteuren, balans)
  • Verkoop ( facturen, relaties, open posten,artikelen/-groepen, offertes, orders, salesforecast)
  • Logistiek (Voorraad)
  • Inkoop (facturen, relaties, open posten, verplichtingen)

Accountancy dashboards i.c.m. iMUIS

Speciaal voor de accountancy branche heeft BI Partners een aantal data en analyse tools ontwikkeld. Met deze tools krijgt u volledig inzicht in uw bedrijfsvoering en klant administraties.

Eigen organisatie

Volledig inzicht in de data over uw (interne) accountantskantoor. We ondersteunen u met uw rapportages over de financiële prestaties, stand van uren registratie, onderhandenwerk, ontwikkeling van het klant portfolio en personele ontwikkelingen.

Interne Klant Administraties

De data van de klantadministraties worden samengebracht in één rapport. Dit kan data uit verschillende bronsystemen zijn. U heeft altijd en overal inzicht in de balans, winst- & verliesrekening en open posten van al uw eigen klantadministraties.

Controles Samensteldossier

Op basis van een standaard grootboekschema zijn er diverse controles gedefinieerd op de data. Hiermee worden afwijkingen in één oogopslag gedetecteerd en kan er direct gecorrigeerd worden. Met de controles voor het samensteldossier is de administratie gedurende het jaar beter op orde.

Externe Klant Administraties

De accountant krijgt steeds vaker de vraag van klanten of er aangepaste rapportages mogelijk zijn, los van de standaard rapportage tools. Het is ongewenst dat dit handmatige acties met Excel zijn. Terugkerende rapportages zijn te automatiseren met onze oplossingen in combinatie met PowerBI.

iMUIS Dashboards i.c.m. Power BI

<pç>Heeft u een iMUIS omgeving en wilt u maandelijks snel en makkelijk rapporteren? Dan is het PowerBI een krachtige, betaalbare en schaalbare dashboard oplossing. BI Partners heeft diverse standaard dashboards voor u beschikbaar in abonnementsvorm.</pç>

iMUIS Dashboards i.c.m. QlikSense

Heeft uw organisatie een afwijkende inrichting? Maakt u gebruik van budgetten, kostenplaatsen, urenregistratie of projectadministratie? Wilt u rapporteren over meerdere bedrijven? Dan zijn onze QlikSense  dashboards op het gebied van Financiën, uren, projecten, HRM en verkoop uitermate geschikt.

 

B.I. Self Service

U kunt uw rapportagevraagstukken volledig aan ons uitbesteden, maar liever maken we er een co-productie van. Wij bereiden uw dataset voor met voorgedefinieerde berekeningen, en u heeft een aantal gebruikers die ook zelf rapporten maken. Centraal worden de definities bepaald, waarmee deze altijd gelijk zijn. Uw power users kunnen door ons begeleid worden en zullen het eerste aanspreekpunt / de rapportage ambassadeurs zijn binnen uw organisatie. Benieuwd hoe wij dit aanbieden? Bekijk dan de video.

Dashboard abonnementen

BI Partners heeft diverse standaard dashboards ontwikkeld, welke in abonnementsvorm af te nemen zijn.

Wij werken onder andere voor

Neem contact op met BI Partners