Enterprise

Sneller en beter onderbouwde besluiten nemen

Mist u eenduidig inzicht in uw bedrijfsvoering en kostenontwikkeling? Werkt u met allerhande Excel-rapportages die niet op elkaar aansluiten en loopt de kwaliteit van uw gegevens sterk uiteen? Stuurt u  meer op gevoel dan inzicht? Maak dan kennis met ons ERP Management Dashboard.

Het ERP Management Dashboard van BI partners is in gebruik bij organisaties van klein tot zeer groot. Uw ERP systeem wordt ontsloten in één dashboard met QlikView of Qlik Sense. Er zijn een groot aantal standaard visualisaties ontwikkeld op het gebied van finance, projecten, uren, HRM, verkoop en inkoop. Deze standaard visualisaties zijn uit te breiden met uw bedrijfsspecifieke wensen en met gegevens uit andere systemen.

Uitgebreide standaard functionaliteit

Het ERP Management Dashboard heeft een uitgebreide set van standaard functionaliteiten op de gebieden finqance, HRM, projecten, uren en verkoop. Er is geïnvesteerd om bedrijfsspecifieke onderdelen toch op een flexibele manier gestandaardiseerd in te kunnen richten. Zo kunnen we de opbouw van bedrijfsspecifieke balans- en P&L groeperingen aan. Er wordt standaard gerapporteerd ten opzichte van budget en voorgaand jaar. En de urenregistratie wordt afgezet tegen de contracturen, zodat volledigheidscontrole van de urenregistratie mogelijk is. Deze rapporten zijn ook in pdf vorm in de mail toe te sturen.

  • Balans en W&V in eigen groeperingen;
  • Realisatie afzetten tegen budget en voorgaand jaar;
  • Zelf dwarsdoorsnedes maken;
  • Urenregistratie afgezet tegen contracturen;
  • Schakelen tussen weergave in miljoenen, duzendtallen en hele euro’s;
  • Rapporten in pdf vorm per mail toesturen.

Vrije systeeminrichting

Heeft u een vrije inrichting ingericht met vrije velden? Dan wilt u deze uiteraard graag terugzien in uw dashboard. In het ERP Management Dashboard kan de vrije inrichting relatief eenvoudig toegevoegd worden om wel te kunnen rapporteren op uw vrije inrichting.

Onnodige schermen en informatie uitzetten

Elk bedrijf heeft ontzettend veel data, maar niet elk bedrijf legt dezelfde data vast. Als u het overzicht wilt bewaren, wilt u zien wat voor u relevant is. Dit helpt om de focus te bewaren!

Andere databronnen toevoegen

Veel ondernemingen gebruiken verschillende systemen voor het vastleggen van data. Bij gebruik van meerdere databronnen wordt het lastiger om rapportages te maken die data combineren uit de verschillende databronnen. In dashboards worden de verschillende databronnen gekoppeld en weer te geven in één dashboard.

Overtuig uzelf van ons ERP Management Dashboard

Samen met u definiëren we een proof of concept. In een proefperiode laten we u kennismaken met de mogelijkheden van dashboarding op uw eigen data.

State of the art Business Intelligence Technology

De Financiële applicatie is gemaakt met het QlikView-platform, state-of-the-art business intelligence-technologie. Door gebruik te maken van de associatieve data visualisatie-mogelijkheden van QlikView kunt u op intuïtieve wijze uw gegevens analyseren!

Vraag online demo aan