Wél financieel inzicht maar geen dure BI-trajecten?

De meeste BI-dashboards worden met veel geld, zweet en tranen geïmplementeerd, maar worden niet of nauwelijks gebruikt. Of de financiële afdeling zet zelf wat schermen met grafieken in elkaar om er later achter te komen dat de getoonde informatie niet klopt. Mist u ook eenduidig financieel inzicht maar heeft u niet de ruimte voor grote investeringen en langdurige implementatietrajecten? Maak dan kennis met ons OnDemand Financieel Dashboard: uw financiële positie altijd en overal in beeld – tegen één lage all-in jaarprijs!

OnDemand: altijd en overal inzicht

Het Financieel Dashboard draait als all-in standaarddashboard binnen ons BI OnDemand-platform. Tegen één vaste prijs per jaar heeft u altijd en overal inzicht in uw financiële positie. U kunt vrijwel direct aan de slag, zonder grote investeringen te hoeven doen in BI-software of uitgebreide dashboard-implementaties. Eventueel kunt u uw Financieel Dashboard uitbreiden met dashboards voor projecten, hrm of logistiek.

 

Grafische overzichten voor financiële grip

Het Financieel Dashboard geeft u visueel grip op uw bedrijfsvoering. In de grafische overzichten vergelijkt u uw actuele resultaten eenvoudig met uw begroting en het voorgaande jaar. Denk hierbij aan de balans en resultatenrekening, inkoop en verkoop, debiteuren en crediteuren. Via de handige samenvattingsbalk heeft u voor iedere weergave de belangrijkste parameters altijd inzichtelijk. U kunt de cijfers nader analyseren door eenvoudig door te klikken naar de gegevens op detailniveau.

Mogelijkheden van het Financieel Dashboard

  • Analyseer gerealiseerde resultaten door de boekingen tot op het niveau van journaalpostregels te bekijken
  • Vergelijk in de resultatenrekening de inkomsten en kosten met elkaar
  • Stel in het facturatieoverzicht vast hoeveel en aan welke bedrijven gefactureerd is, en zoom in naar de individuele factuur en factuurregels
  • Analyseer in de debiteuren- en crediteurenoverzichten per ouderdomsperiode welke facturen nog niet zijn voldaan.
  • Zie op debiteur-, crediteur- en factuurniveau welke bedragen openstaan en hoeveel er betaald is

Analyseer uw balans
In het scherm met de balans vindt u een grafische weergave van de activa en passiva, evenals een overzicht van de kengetallen. Via dit scherm van het Financieel Dashboard bent u volledig op de hoogte van uw financiële prestaties, financiële verplichtingen en uw financiële positie.

Koppel met uw ERP-systeem
Het Financieel Dashboard koppelen we aan uw financiële gegevens uit AFAS, Exact, Twinfield, Microsoft Dynamics en andere financiële systemen.

Prijzen

Het OnDemand Financieel Dashboard bieden we aan tegen de overzichtelijke all-in-prijs van € 1.995,- per jaar (incl. 1 gebruiker). Deze prijs is inclusief dashboardlicenties, Qlik-licenties en hosting. Een extra gebruiker kost € 50,- per maand extra.

Vraag online demo aan

Wilt u meer informatie over het Financieel Dashboard van BI Partners, vraag dan nu een online demo aan of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vraag online demo aan