BI OnDemand : zeer volledige standaard dashboards

Het OnDemand BI platform van BI Partners biedt uitgebreide dashboards tegen een vaste, lage prijs. Het platform is er voor managers en directieleden van MKB bedrijven, die meer uit hun administratie-systeem willen halen. Altijd en overal toegang tot de laatste inzichten!
Voor de dashboards wordt gebruik gemaakt van QlikSense, state of the art business intelligence software.

U kunt binnen het abonnement voor een lage instap kennis maken met deze professionele rapportage- en analyse mogelijkheden. Voor de OnDemand dashboards hebben we standaard koppelingen ontworpen voor  AFAS, Exact en Twinfield.  Heeft u een ander pakket? Neem dan contact op over de mogelijkheden.

Vier standaarddashboards

Het BI platform biedt keuze uit verschillende standaard dashboards (klik voor meer info):

Direct inzicht en analyseren

Onze BI dashboards geven u op ieder moment visueel inzicht in de data van uw afdeling(en), medewerkers of projecten. U kunt direct sturen op kpi’s en analyses uitvoeren, zoals:

  • Resultaten versus doelstellingen/begroting
  • Resultaten versus voorgaand jaar
  • Prestaties versus normen
  • Periodes vergelijken
  • Inzoomen op details

On Demand versus OnDemand Elite

De OnDemand dashboards bieden reeds uitgebreide mogelijkheden tot rapportage en analyseren. De Elite dashboards gaan echter verder. Autorisatie op gegevens als administratie en kostenplaats is mogelijk, de visualisaties zijn iets geavanceerder en er zijn uitgebreidere analyse mogelijkheden. Ook is er de mogelijkheid tot self service (zelf rapporten aanpassen).

Meer informatie

Wilt u ook meer inzichten halen uit uw erp-systeem en grip op de prestaties van uw organisatie? Vraag dan een online demo aan.

 Is uw organisatie te groot voor BI OnDemand of Elite? Bekijk dan onze Enterprise dashboardoplossingen.

Vraag online demo aan