QlikSense dashboards voor het MKB

BI Partners heeft een aantal QlikSense dashboards ontworpen voor het MKB. Deze dashboards zijn beschikbaar in abonnementsvorm. U hoeft niet separaat QlikSense licenties aan te schaffen. De abonnementen zijn all-in.

Heeft u een uitgebreide administratie-omgeving met meerdere administraties, kostenplaatsen, budgetten, projecten en/of uren? Neem dan contact op voor een demo van onze QlikSense dashboards. Onze dashboards zijn standaards, waar we uw wensen aan toe kunnen voegen.

De QlikSense dashbaords zijn op de platformen van AFAS, Exact en Twinfield.


 

 

 

 

BI Partners is Qlik partner

BI Partners is Qlik OEM partner. Onze dashboard voor het MKB worden als SaaS oplossing aangeboden met QlikSense als onderliggende software. Dat wil zeggen dat de dashboards als totaaloplossing in abonnementsvorm worden aangeboden, waarbij u geen aanvullende kosten heeft voor licenties en hosting. Zonder grote investering kunt u hiermee wel gebruik maken van state of the art business intelligence dashboards.

 

Demo omgevingen QlikSense

Bent u nog niet overtuigd of QlikSense voor u de juiste oplossing biedt? Bekijk dan een aantal QlikSense dashboards op de Qlik demo pagina: https://demos.qlik.com/qliksense

 

Optimaal inzicht, betaalbare prijzen

In heel veel gevallen gaat er veel tijd naar het samenstellen van de maandelijkse financiële rapportages.  Of eenduidig financieel inzicht wordt nog steeds gemist. Zonder grote investeringen kunt u kennis maken met ons OnDemand Financieel Dashboard. Beschikbaar als maandabonnement.

 

Grip op uw financiën

Het Financieel Dashboard geeft u grip op uw bedrijfsvoering. In de grafische overzichten vergelijkt u uw actuele resultaten eenvoudig met uw begroting en het voorgaande jaar. Afwijkingen zijn direct inzichtelijk. Denk hierbij aan de balans en resultatenrekening, omzet en kosten,  debiteuren en crediteuren. U kunt de cijfers nader analyseren door eenvoudig door te klikken naar de gegevens op detailniveau.

Mogelijkheden van het Financieel Dashboard

 • Eenvoudig analyseren van de gerealiseerde resultaten;
 • Inzicht tot op boekingsregel niveau;
 • Inzicht in de omzet en kosten en de resultatenrekening;
 • Vergelijken van de resultaten met vorig jaar en budget;
 • Volledig inzicht in debiteuren- en crediteuren saldi.

 

Financieel Dashboard OnDemand

Het Financieel Dashboard is altijd online te raadplegen, onafhankelijk van plaats en tijd. Tegen een vaste prijs per maand heeft u altijd en overal inzicht in uw financiële positie. U kunt vrijwel direct aan de slag, zonder grote investeringen te hoeven doen in BI-software of uitgebreide dashboard-implementaties. Eventueel kunt u uw Financieel Dashboard uitbreiden met andere modules.

Financieel Dashboard Elite

De Elite versie geeft invulling aan uitgebreidere informatie- en analyse behoefte:

 • De visualisaties zijn geavanceerder;
 • De gebruikers kunnen geautoriseerd worden op o.a. administratie en kostenplaats;
 • Er worden meer KPI’s beschikbaar gesteld;
 • Er zijn uitgebreidere analyse mogelijkheden beschikbaar;
 • Power users hebben de mogelijkheid zelf schermen te definiëren, tabellen aan te passen en presentaties te maken;
 • Er is een uitgebreide winst en verlies rekening opgenomen met actuals, budget, vorig jaar, afwijkingen en % van omzet;
 • Er wordt een template meegeleverd, zodat u vanuit het dashboard eenvoudig rapportages kunt distribueren in powerpoint formaat;
 • Er zijn diverse optionele modules en dashboards beschikbaar;
 • Bedrijfseigen wensen (maatwerk) is mogelijk;
 • Informatie uit andere systemen in toe te voegen.

 

Koppel met uw ERP-systeem

Het Financieel Dashboard koppelen we aan uw financiële gegevens uit AFAS, Exact, Twinfield, Microsoft Dynamics en andere financiële systemen.

 

Prijzen

De dashboards bieden we aan tegen een vaste all-in-maandprijs. Deze prijs is inclusief dashboardlicenties, Qlik-licenties en hosting. De prijsopbouw is als volgt (excl. btw):

OnDemand QlikSense
€ 60,- Prijsbewuste instap voor het MKB
Financieel Dashboard € 60,-
Incl. 1 gebruiker & 1 administratie
Extra Administratie € 10,-
Extra View user € 35,-
Implementatie € 500,-
OnDemand Elite QlikSense
€ 180,- Voor de power user & groter MKB
Financieel Dashboard € 180,-
Incl. 1 gebruiker & 3 administraties
Extra Administratie € 15,-
Extra View user € 35,-
Uit te breiden met diverse modules
Implementatie € 800,-

 

Vraag online demo aan

Wilt u meer informatie over het Financieel Dashboard van BI Partners, vraag dan nu een online demo aan of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vraag online demo aan