QlikSense dashboards voor het MKB

BI Partners heeft een aantal QlikSense dashboards ontworpen voor het MKB. Deze dashboards zijn beschikbaar in abonnementsvorm. U hoeft niet separaat QlikSense licenties aan te schaffen. De abonnementen zijn all-in.

Heeft u een uitgebreide administratie-omgeving met meerdere administraties, kostenplaatsen, budgetten, projecten en/of uren? Neem dan contact op voor een demo van onze QlikSense dashboards. Onze dashboards zijn standaards, waar we uw wensen aan toe kunnen voegen.

De QlikSense dashboards zijn op de platformen van AFAS, Exact en Twinfield.


BI Partners kan de dashboards als totaaloplossing in abonnementsvorm aanbieden. Afhankelijk van uw soort QlikSense licenties zijn er diverse mogelijkheden.  Zonder grote investering kunt u hiermee gebruik maken van state of the art business intelligence dashboards.

 

Demo QlikSense

Bent u nog niet overtuigd of QlikSense voor u de juiste oplossing biedt? Bekijk dan een aantal QlikSense dashboards op de Qlik demo pagina: https://demos.qlik.com/qliksense. Of bekijk hier de info video:

Optimaal inzicht, betaalbare prijzen

In heel veel gevallen gaat er veel tijd naar het samenstellen van de maandelijkse financiële rapportages.  Of eenduidig financieel inzicht wordt nog steeds gemist. Zonder grote investeringen kunt u kennis maken met ons OnDemand Financieel Dashboard. Beschikbaar als maandabonnement.

 

Grip op uw financiën

Het Financieel Dashboard geeft u grip op uw bedrijfsvoering. In de grafische overzichten vergelijkt u uw actuele resultaten eenvoudig met uw begroting en het voorgaande jaar. Afwijkingen zijn direct inzichtelijk. Denk hierbij aan de balans en resultatenrekening, omzet en kosten,  debiteuren en crediteuren. U kunt de cijfers nader analyseren door eenvoudig door te klikken naar de gegevens op detailniveau.

Mogelijkheden van het Financieel Dashboard

 • Eenvoudig analyseren van de gerealiseerde resultaten;
 • Inzicht tot op boekingsregel niveau;
 • Inzicht in de omzet en kosten en de resultatenrekening;
 • Vergelijken van de resultaten met vorig jaar en budget;
 • Volledig inzicht in debiteuren- en crediteuren saldi.

 

Financieel Dashboard OnDemand

Het Financieel Dashboard is altijd online te raadplegen, onafhankelijk van plaats en tijd. Tegen een vaste prijs per maand heeft u altijd en overal inzicht in uw financiële positie. U kunt vrijwel direct aan de slag, zonder grote investeringen te hoeven doen in BI-software of uitgebreide dashboard-implementaties. Eventueel kunt u uw Financieel Dashboard uitbreiden met andere modules.

Financieel Dashboard Elite

De Elite versie geeft invulling aan uitgebreidere informatie- en analyse behoefte:

 • De visualisaties zijn geavanceerder;
 • De gebruikers kunnen geautoriseerd worden op o.a. administratie en kostenplaats;
 • Er worden meer KPI’s beschikbaar gesteld;
 • Er zijn uitgebreidere analyse mogelijkheden beschikbaar;
 • Power users hebben de mogelijkheid zelf schermen te definiëren, tabellen aan te passen en presentaties te maken;
 • Er is een uitgebreide winst en verlies rekening opgenomen met actuals, budget, vorig jaar, afwijkingen en % van omzet;
 • Er wordt een template meegeleverd, zodat u vanuit het dashboard eenvoudig rapportages kunt distribueren in powerpoint formaat;
 • Er zijn diverse optionele modules en dashboards beschikbaar;
 • Bedrijfseigen wensen (maatwerk) is mogelijk;
 • Informatie uit andere systemen in toe te voegen.

 

Koppel met uw ERP-systeem

Het Financieel Dashboard koppelen we aan uw financiële gegevens uit AFAS, Exact, Twinfield, Microsoft Dynamics en andere financiële systemen.

 

Abonnementen

De dashboards bieden we aan tegen een vaste all-in-maandprijs.Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

 

Vraag online demo aan

Wilt u meer informatie over het Financieel Dashboard van BI Partners, vraag dan nu een online demo aan of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vraag online demo aan