Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Live online Power BI Training – Gebruik Parameters

3 juni 2020 @ 13:00 - 15:00

€60

Live Online Power BI Training – Gebruik Parameters

In een korte sessie leren wij je de belangrijkste functies omtrent het gebruik van parameters in Power BI. Hiermee zal je in staat zijn je Power BI rapportages gestructureerd te verbeteren. Vooraf sturen we je een PowerBI document op waarmee tijdens de training gewerkt wordt. Zorg dat je 2 schermen tot je beschikking hebt. Op het ene ben je aan het werk, op het andere scherm wordt de online training weergegeven. Het werkt niet goed als je moet switchen tussen vensters op 1 scherm.

 

Programma

13:00-15:00 uur  Deze sessie duurt twee uur en is volledig vanuit huis of elke andere locatie bij te wonen. U dient echter wel over een computer met een goede internet connectie, 2 beeldschermen en Power BI desktop te beschikken.

Onderwerpen

Handige parameters Power BI;

Deze training gaat in op het toepassen van parameters voor een aantal handige rapport functionaliteiten.

  • Switch getalnotatie; Niet hard in de formules vastleggen dat er in 1000 tallen wordt gerapporteerd, maar dit flexibel maken met een switch.
  • Flexibele jaarswitch (tip!); Definieer berekeningen voor het rapportagejaar en voorgaand jaar op basis van een jaarswitch. Hiermee krijg je 1 versie van het rapport voor alle jaren met minimaal onderhoud!
  • Latest Estimate berekening; combineer actuals met budget en gebruik een parameter om te bepalen welke budget maanden worden opgenomen in deze berekening.
  • Forecast op basis van indexering budget; gebruik een parameter om het budget uit de Latest estimate berekening te indexeren. Dezelfde methode kan als hulpmiddel ingezet worden om bijvoorbeeld budgetten voor het komende jaar vast te stellen.

 

Voordelen

Vanaf eigen werkplek
Vanaf kantoor of vanaf thuis kan allebei, zolang je maar een werkplek met 2 monitoren hebt en een goede internet verbinding. De Live online Power BI trainingen zijn speciaal ontwikkeld om vanaf een eigen locatie bij te wonen.

Veel leren in korte tijd
In een relatief korte tijd leren wij je de belangrijkste aspecten van Power BI op een specifiek onderwerp. We richten ons hiermee op de relevante informatie die meteen toepasbaar is.

Instapniveau
Het programma gaat er van uit dat je basiskennis hebt van PowerBI desktop.

Prijs basistraining Power BI

De kosten voor het bijwonen van deze verdiepingssessie is € 60,- excl. BTW per persoon.

Gegevens

Datum:
3 juni 2020
Tijd:
13:00 - 15:00
Kosten:
€60
Evenement Categorie:

Locatie

Eigen werkplek (online)
Eigen werkplek (online), Nederland

Organisator

BI Partners B.V.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar