Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar PowerBI voor de accountant

14 mei 2020 @ 16:00 - 16:30

Gratis

Webinar PowerBI voor de accountant

De accountant heeft veel data beschikbaar en kan hier meer mee dan nu veelal mee gedaan wordt. PowerBI kan helpen de transitie te maken naar een modernere manier van rapporteren voor interne en externe doeleinden.

Accountants zijn veelal nog zoekende over het inzetten van PowerBI in de organisatie. Inzetten voor specifieke klanten? Inzetten voor de eigen organisatie? Of intern rapporteren over de klantadministraties? Verschillende vraagstukken, waar binnen de organisatie vaak verschillende personen over gaan.

Dit webinar geeft inzicht over de verschillende mogelijkheden van het inzetten van PowerBI voor de accountant.

Inhoud webinar

Tijdens het webinar zal kort stilgestaan worden bij de verschillende rapportage bouwstenen en de verschillende doelgroepen:

Eigen organisatie
Volledig inzicht in de data over uw eigen accountantskantoor; de financiële prestaties, stand van uren registratie, onderhanden werk, ontwikkeling van het klant portfolio en personele ontwikkelingen.

Interne Klant Administraties
De data van alle klantadministraties wordt samengebracht in één rapport. Dit kan data uit verschillende bronsystemen zijn. U heeft altijd en overal inzicht in de balans, winst- & verliesrekening en open posten van al uw eigen klantadministraties.

Controles Samensteldossier
En als al die data toch al beschikbaar is, kunnen checks op de data gedaan worden waarmee afwijkingen in één oogopslag gedetecteerd worden en er direct gecorrigeerd kan worden. Met de controles voor het samensteldossier is de administratie gedurende het jaar beter op orde.

Externe Klant Administraties
En als de data beschikbaar is, is de stap naar specifieke klantrapporten ook snel gemaakt. De accountant krijgt steeds vaker de vraag van klanten of er aangepaste rapportages mogelijk zijn, los van de standaard rapportage tools. Het is ongewenst dat dit handmatige acties met Excel zijn. Power BI kan hier prima invulling aan geven. Grote uitdaging ligt hier in het vinden van een goede business case.


BI Partners

BI Partners richt zich op het geautomatiseerd ontsluiten van data t.b.v. rapportage en op het leveren van rapportage oplossingen met PowerBI. Voor de accountancy branche zijn tools ontwikkeld om o.a. data uit honderden administraties tegelijk te ontsluiten, ook als dit uit meerdere bronnen komt. BI Partners helpt organisatie met de slag van handmatig rapporteren met Excel naar volledig geautomatiseerd met PowerBI. BI Partners richt zich op het ontsluiten van data, visualisatie en training in het gebruik van PowerBI.

Bezoek onze webpagina m.b.t. accountancy

Bezoek ons YouTube kanaal met instructievideo’s : Gefixt met PowerBI.

Gegevens

Datum:
14 mei 2020
Tijd:
16:00 - 16:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Eigen werkplek (online)
Eigen werkplek (online), Nederland

Organisator

BI Partners B.V.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar