Dashboards i.c.m. Exact Online

BI Partners heeft diverse rapportage oplossingen in combinatie met Exact data.

BI Partners is productpartner van Exact. 

Oplossingen voor het grotere MKB

Zodra het wat groter en complexer wordt, is er geen sprake van een standaard product. uit ervaring is gebleken dat elk bedrijf zijn eigen KPI’s, en eigen definities heeft. Dataset en databronnen moeten gecombineerd worden, verschillende dashboards voor verschillende doelgroepen moeten gemaakt worden en autorisatie op de data moet worden toegepast. En er wordt vaak een partner gezocht voor het bouwen van dashboards, en tegelijkertijd is er de wens om zelf ook dashboards te kunnen bouwen. BI Partners maakt dit allemaal mogelijk.

Onze basis is Éxact Data as a Service. Hiermee onttrekken we uw data uit Exact, voeren transformaties door en stellen dit beschikbaar in een Azure SQL database. We richten uw b.i. landschap in en bouwen uw dashboards. Tegelijkertijd ondersteunen we u bij het inrichten van b.i. self service.

BI Partners heeft uitgebreide ervaring met het inrichten van dashboards op het gebied van:

  • Financieel (winst & verlies, debiteuren/crediteuren, balans, verkoop)
  • Projecten (projectomzet, projectkosten en projectresultaat, projecturen)
  • Urenregistratie (geschreven uren vs rooster, productiviteit)
  • HRM (formatie, verloop, verzuim, uren, verlof)
  • Sales (facturatie, orders, offertes, opportunities, marges)
  • Inkoop (orders, leveringen, voorraad, kostprijzen)
  • Logistiek (orders en voorraden)

1. BI Partners heeft eigen koppeling met Exact Online

BI Partners heeft een middleware oplossing ontwikkeld voor het koppelen van de dashboard oplossingen met Exact Online. Meer info treft u op https://www.bipartners.nl/exactconnect/

2. Getransformeerde (live) data beschikbaar stellen in een Azure SQL database

Deze dienst is geschikt als u data uit meerdere systemen bij elkaar wilt brengen, als data moet worden samengevoegd en getransformeerd, en/of als de data via verschillende laadschema’s bij elkaar moet worden gebracht. Power BI sluit naadloos aan bij de Azure databases. O.a. live data verbindingen met Exact zijn hiermee te realiseren.

3. Power BI gegevensset met datamodel, berekeningen en gegevensverversing voor b.i. self service

Voor organisaties met enkele administraties is het mogelijk om een beheerde Power BI gegevensset beschikbaar te stellen waar rapportages aan te koppelen zijn. Aan de gegevensset is de intelligentie toegevoegd. De data is verbonden met het datamodel, er zijn standaard berekeningen aan toegevoegd en de data wordt elke dag ververst.

4. Diverse dashboards op gebied van Balans, Winst & Verlies, Verkoop, Logistiek en Projecten

Door de jaren heen heeft BI Partners diverse dashboards gerealiseerd op het gebied van financiën, verkoop, logistiek en projecten. Onze ervaring leert dat bedrijven altijd een eigen twist willen aan hun dashboard. Layout en KPI’s verschillen vaak en ook liggen niet alle gegevens altijd vast in het bronsysteem, maar in bijvoorbeeld excel bestanden. We hebben diverse voorbeelden beschikbaar en laten u graag mogelijkheden zien in een demo.

5. Narrowcasting van live dashboards op grote schermen

Data uit Twinfield kunnen we bij u in de organisatie ontsluiten op grote schermen. Schermen kunnen rouleren. Hierbij kan live data worden getoond.

Meer informatie hierover treft u op https://www.bipartners.nl/dashboarding/dashboard-narrowcasting/

6. Webportals met embedded dashboards

Embedded dashboards is voor bepaalde groepen die toegang krijgen tot een beperkt aantal dashboard schermen, ingesloten in een eigen web omgeving. Hiermee kunt u uw klanten of leveranciers laten inloggen in een portal, waarna ze alleen toegang hebben tot hun eigen gegevens in de dashboards. De portal wordt opgemaakt met de huisstijl van uw bedrijf. Bent u een accountant en u wilt uw klanten voorzien van rapportages in uw eigen portal? neemt u dan contact op over de mogelijkheden.

Meer informatie treft u op https://www.bipartners.nl/embedded_analytics/.

Exact Dashboards i.c.m. Power BI

Heeft u een Exact Online omgeving en wilt u maandelijks snel en makkelijk rapporteren? Dan is het PowerBI Financieel dashboard van BI Partners voor u beschikbaar in abonnementsvorm. Voor de financial om de rapportages te distribueren, of voor het management team als intern stuurinstrument.

Klik op de onderstaande knop voor meer informatie over onze Power BI dashboards.

Exact Dashboards i.c.m. QlikSense

Heeft uw organisatie een afwijkende inrichting? Maakt u gebruik van budgetten, kostenplaatsen, urenregistratie of projectadministratie? Wilt u rapporteren over meerdere bedrijven? Exact info koppelen aan data uit andere systemen? Dan zijn onze SENSE dashboards op het gebied van financiën, uren, projecten, HRM en verkoop uitermate geschikt.

Klik op de onderstaande knop voor meer info, QlikSense demodashboards en prijzen.

B.I. Self Service

U kunt uw rapportagevraagstukken volledig aan ons uitbesteden, maar liever maken we er een co-productie van. Wij bereiden uw dataset voor met voorgedefinieerde berekeningen, en u heeft een aantal gebruikers die ook zelf rapporten maken. Centraal worden de definities bepaald, waarmee deze altijd gelijk zijn. Uw power users kunnen door ons begeleid worden en zullen het eerste aanspreekpunt / de rapportage ambassadeurs zijn binnen uw organisatie. Benieuwd hoe wij dit aanbieden? Bekijk dan de video.

Dashboard abonnementen

BI Partners heeft diverse standaard dashboards ontwikkeld, welke in abonnementsvorm af te nemen zijn.

Wij werken onder andere voor

Neem contact op met BI Partners