PowerBI dashboards

Neem afscheid van Excel en stap over naar Power BI

Er komt een moment dat u afscheid neemt van Excel voor uw maandelijkse rapportages. Het maandelijks rapporteren in Excel kost te veel tijd, de foutmarge is te groot en men praat niet altijd over dezelfde waarheid. Met Power BI worden deze bezwaren weggenomen.
BI partners helpt u bij de overstap en zorgt er voor dat
u eenvoudig toegang krijgt tot de data uit uw bronsysteem;
de data ververst, verrijkt en getransformeerd wordt;
definities van berekeningen (één waarheid) centraal vastgelegd worden.
Vervolgens bouwen we rapportages op de ontsloten data uit uw bronsystemen en begeleiden we u bij het vaststellen van toekomstgerichte KPI’s.

Rapporteren met PowerBI dashboards

Van handmatig met Excel naar geautomatiseerd met PowerBI

Ontdek met ons de waarde van uw data

Onze analyses zijn specifiek afgestemd op uw situatie, wensen en behoefte.

PowerBI voor het MKB

Door de jaren heen hebben we uitgebreide ervaring opgedaan met het ontsluiten van data en bouwen van dashboards voor interne doeleinden. Dit verzorgen we op o.a. de systemen Twinfield, iMUIS, Exact, AFAS, BaseCone, E-boekhouden, LightSpeed, Gripp, ItsPerfect, timeChimp, en vele anderen.

PowerBI voor de accountancy

Vanaf 50 administraties is een accountancy aanbod ontwikkeld, waarbij de data van alle klantadministraties beschikbaar komen in 1 rapportage. Dit kan ook over meerdere systemen heen en is beschikbaar voor externe en interne doeleinden.

Trainingen PowerBI

BI Partners helpt u bij de overstap naar PowerBI om ook zelf daadwerkelijk de rapportageomgeving te kunnen beheren en ontwikkelen. Er worden in-company basistrainingen gegeven als onderdeel van de implementatie trajecten.

Introductie Power BI

Op Youtube zijn diverse promo en support video’s te raadplegen over PowerBI. Hieronder staat een algemene introductie weergegeven.

Wij werken onder andere voor

Neem contact op met BI Partners