Extra functies en besparen op ontwikkeltijd.

Voor het Qlik platform heeft BI Partners diverse innovatieve en kostenbesparende tools en applicaties ontwikkeld. U verhoogt de kwaliteit van visualisaties en bespaar op ontwikkeltijd met het BIP Framework. U kunt het bereik van dashboarding vergroten zonder toename van licentiekosten met het automatisch laten versturen van PDF rapporten op gezette tijden met ons BIP Report Distribution systeem.

BIP QlikView Framework

Bij de ontwikkeling van dashboards gebruiken we het door ons ontwikkelde ‘BIP QlikView Framework’. Ons BIP QlikView Framework stelt u in staat bij de ontwikkeling van de dashboards tot 50% tijdbesparing te realiseren.

Het BIP Framework is een gecombineerde oplossing van een beheerportal, diverse templates, formulebeheer en Qlikview code. U kunt het zien als een starterstoolkit waarmee u met voorgedefinieerde templates snel,
flexibel en gestandaardiseerd dashboards kunt ontwikkelen. In de beheerportal worden de gebruikers, menu- en gegevensautorisatie, kleuren en normen beheerd.

In één dag implementeren we het BIP Framework op uw QlikView server en helpen u op weg.

Meer informatie

BIP Report Distribution

In aanvulling op de standaard dashboard applicaties kan ons BIP Report Distribution Systeem voor-gedefinieerde grafische rapporten als pdf per e-mail versturen.
Uiteraard inclusief autorisatie van de gegevens en automatisch gegenereerd op gezette tijden. Met ons ‘BIP Report Distribution’ systeem kan de hoeveelheid medewerkers die van rapportage wordt voorzien worden vergroot, terwijl de licentiekosten voor de BI tool kunnen worden beperkt. Het BIP Report Distribution systeem wordt optioneel meegeleverd met het BIP ERP Management Dashboard en de losse dashboard applicaties.

Meer informatie