Rapporten op gezette tijden in de mailbox

Met het in-house ontwikkelde BIP Report Distribution systeem worden rapporten op ingestelde tijden per mail gedistribueerd. Gegevensfilters worden per ontvanger ingesteld.  In de beheerportal, onderdeel van het BIP Framework, wordt ingesteld welk QlikView rapport per mail moet worden verstuurd en naar welke e-mailadressen. Zo kan een financieel rapport worden verstuurd, waarbij de ontvanger de gegevens ontvangt van alleen die ene administratie. Of de ontvanger krijgt een HRM rapport met alleen de gegevens van zijn/haar team of business unit. Of er wordt een urenrapport rondgestuurd van de medewerkers die de uren nog niet hebben bijgewerkt.

Optionele module

Het BIP Report Distribution systeem wordt als optionele module meegeleverd bij het BIP ERP Management Dashboard en de losse dashboard applicaties.

 

Snelle terugverdientijd

QlikView rapporten kunt u natuurlijk gewoon handmatig genereren en per mail rondsturen. Hiermee vergroot u het bereik van de dashboard rapportages, zonder dat u grote groepen toegang moet geven tot de dashboardomgeving. Het handmatig toepassen van filters, het genereren van de pdf rapporten en rondsturen per mail kost een medewerker tijd. Dit proces is te automatiseren met de optionele BIP Report Distribution module.

State of the art Business Intelligence Technology
De Financiële applicatie is gemaakt met het QlikView platform, state of the art business intelligence technology. Door gebruik te maken van de associatieve datavisualisatie mogelijkheden van QlikView wordt u in staat gesteld om op intuïtieve wijze uw gegevens te analyseren!