Dashboards i.c.m. Twinfield

Uw eigen data geautomatiseerd beschikbaar krijgen in een Azure SQL database of datawarehouse. Dat is in de kern ‘Data as a Service’.

Op het Twinfield platform heeft BI Partners diverse dashboard oplossingen voor PowerBI en QlikSense ontwikkeld:

  • De koppeling BIP Twinfield Connect
  • Getransformeerde (live) data beschikbaar stellen in een Azure SQL database
  • Power BI gegevensset met datamodel, berekeningen en gegevensverversing voor b.i. self service
  • Diverse dashboards op gebied van Balans, Winst &
  • Verlies, Verkoop, Logistiek en Projecten
  • Narrowcasting van live dashboards op grote schermen
  • Webportals met embedded dashboards

Ontdek met ons de waarde van uw data

Onze analyses zijn specifiek afgestemd op uw situatie, wensen en behoefte.

1. BI Partners heeft eigen koppeling met Twinfield

BI Partners heeft een middleware oplossing ontwikkeld voor het koppelen van de dashboard oplossingen met Twinfield. Meer info treft u op https://www.bipartners.nl/twinfieldconnect

2. Getransformeerde (live) data beschikbaar stellen in een Azure SQL database

Deze dienst is geschikt als u data uit meerdere systemen bij elkaar wilt brengen, als data moet worden samengevoegd en getransformeerd, en/of als de data via verschillende laadschema’s bij elkaar moet worden gebracht. Power BI sluit naadloos aan bij de Azure databases. O.a. live data verbindingen met Twinfield zijn hiermee te realiseren.

3. Power BI gegevensset met datamodel, berekeningen en gegevensverversing voor b.i. self service

Voor organisaties met enkele administraties is het mogelijk om een beheerde Power BI gegevensset beschikbaar te stellen waar rapportages aan te koppelen zijn. Aan de gegevensset is de intelligentie toegevoegd. De data is verbonden met het datamodel, er zijn standaard berekeningen aan toegevoegd en de data wordt elke dag ververst.

4. Diverse dashboards op gebied van Balans, Winst & Verlies, Verkoop, Logistiek en Projecten

Door de jaren heen heeft BI Partners diverse dashboards gerealiseerd op het gebied van financiën, verkoop, logistiek en projecten. Onze ervaring leert dat bedrijven altijd een eigen twist willen aan hun dashboard. Layout en KPI’s verschillen vaak en ook liggen niet alle gegevens altijd vast in het bronsysteem, maar in bijvoorbeeld excel bestanden. We hebben diverse voorbeelden beschikbaar en laten u graag mogelijkheden zien in een demo.

5. Narrowcasting van live dashboards op grote schermen

Data uit Twinfield kunnen we bij u in de organisatie ontsluiten op grote schermen. Schermen kunnen rouleren. Hierbij kan live data worden getoond.

Meer informatie hierover treft u op https://www.bipartners.nl/dashboarding/dashboard-narrowcasting/

6. Webportals met embedded dashboards

Embedded dashboards is voor bepaalde groepen die toegang krijgen tot een beperkt aantal dashboard schermen, ingesloten in een eigen web omgeving. Hiermee kunt u uw klanten of leveranciers laten inloggen in een portal, waarna ze alleen toegang hebben tot hun eigen gegevens in de dashboards. De portal wordt opgemaakt met de huisstijl van uw bedrijf. Bent u een accountant en u wilt uw klanten voorzien van rapportages in uw eigen portal? neemt u dan contact op over de mogelijkheden.

Meer informatie treft u op https://www.bipartners.nl/embedded_analytics/.

Twinfield Dashboards i.c.m. Power BI

Heeft u een Twinfield omgeving met één of 2 administraties? Wilt u maandelijks snel en makkelijk rapporteren? Dan is het PowerBI Financieel dashboard van BI Partners voor u beschikbaar in abonnementsvorm.

Klik op de onderstaande knop voor meer informatie over onze Power BI dashboards.

Twinfield Dashboards i.c.m. QlikSense

Maakt uw organisatie al gebruik van QlikSense en wilt u hier Twinfield data aan toevoegen? Dan zijn onze Qliksense dashboards op het gebied van Financiën, uren, projecten, HRM en verkoop uitermate geschikt.

Klik op de onderstaande knop voor meer informatie over onze QlikSense dashboards.

Wij werken onder andere voor

Neem contact op met BI Partners