Koppeling met Twinfield

BIP TwinfieldConnect

In een handomdraai toegang tot uw gegevens uit Twinfield online met BIP TwinfieldConnect. Met een abonnement op BIP TwinfieldConnect heeft u toegang tot uw data voor rapportage doeleinden. Niet meer data exporteren uit Twinfield online om dan losse rapporten te maken. U kunt uw rapporten nu rechtstreeks koppelen aan uw eigen data in Twinfield.

 

Koppel uw rapportage software aan Twinfield.

BI Partners heeft een koppeling ontwikkeld waarmee data in Twinfield benaderd kan worden.
U roept TwinfieldConnect aan vanuit Excel, Power BI, QlikSense, QlikView, Tableau of een DataWarehouse oplossing. De data die wordt ontsloten is afhankelijk van de rechten die in Twinfield zijn ingesteld op de gebruiker die gekoppeld is aan BIP TwinfieldConnect.

 

Koppeling inclusief dashboards

BI Partners levert tevens dashboard oplossingen i.c.m. BIP TwinfieldConnect. Dit zijn standaard oplossingen, welke aangevuld kunnen worden met uw bedrijfseigen KPI’s / stuurinformatie. Ook kunnen we volledig maatwerk leveren, indien gewenst als dashboard narrowcasting oplossing in uw bedrijfsruimtes.

 

Prijzen

U schaft de koppeling aan, of neemt een abonnement op het gebruik. De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid data verkeer die door de koppeling wordt afgehandeld.

 

Interesse?

Heeft u interesse in TwinfieldConnect? Neemt u dan contact met ons op!