Webinar in samenwerking met Twinfield

Power BI voor het MKB

Rappporteren met Power BI

Uw data wordt geautomatiseerd ontsloten en vervolgens getransformeerd tot waardevolle visualisaties. In overzichtelijke PowerBI dashboards heeft u direct inzicht in de risico’s, prestaties en trends van uw organisatie. Stap over vanaf het handmatig rapporteren met Excel en bespaar veel tijd met het maken van de periodieke rapporten!

BI Partners

Als partner van Twinfield richt BI Partners zich op het geautomatiseerd ontsluiten van data t.b.v. rapportage en op het leveren van rapportage oplossingen met PowerBI. BI Partners heeft jarenlange ervaring met het ontsluiten van data en het maken van rapportage omgevingen voor het MKB.

Inhoud webinar

Tijdens het webinar zal kort stilgestaan worden bij de uitdagingen voor het overstappen van handmatige rapporten met Excel naar een volledig geautomatiseerde rapportage straat met PowerBI.

Data ontsluiten
De data zal uit het bronsysteem ontsloten moeten worden. En dit zal een geautomatiseerd proces moeten worden, om te voorkomen dat er handmatige handelingen moeten worden verricht. Welkom in de wereld van de API’s.

Van visualisatie tot waardevolle rapportages met PowerBI
Als de data ontsloten is, komt PowerBI in beeld om de data verder te transformeren en om te zetten tot waardevolle rapportages.

Zelf in control
MKB organisaties zijn graag zelf in control zonder afhankelijk te zijn van externe partijen. Wat komt er bij kijken om over te stappen van Excel naar PowerBI, zo dat je als organisatie zelf de rapportages kan bouwen en onderhouden?

Neem contact op met BI Partners