Webinars

Maak jij nog steeds maand- en weekrapportages in Excel? Automatiseer je terugkerende rapportages met Power BI. Verken de mogelijkheden in één van onze Webinars voor MKB en Accountancy.

Ontdek met ons de waarde van uw data

BI Partners organiseert webinars om in korte presentaties de mogelijkheden van PowerBI inzichtelijk te maken. 

Webinars MKB

Dataontsluiting en rapportage voor interne doeleinden. Zorg voor grip op bedrijfsvoering m.b.t. finance, projecten, HRM, sales en logistiek. Benieuwd hoe je je rapportages kan automatiseren met PowerBI om handmatige handelingen te verminderen?

Webinars Accountancy

De data van alle klantadministraties beschikbaar in 1 rapportage. En dat voor externe of interne doeleinden. We hebben meer dan 50 checks beschikbaar voor het samenstelproces. Dit laten we allemaal zien tijdens het Webinar.

Kennisniveau

Het Power BI Webinar is bedoeld voor degene die verantwoordelijk is voor de rapportages binnen de organisatie. Het Webinar is gericht op degene die zich aan het oriënteren is op het inzetten van PowerBi binnen de organisatie.

Laden Evenementen

Aanstaande Evenementen › Webinars

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

Evenement weergaven navigatie

  • Geen overeenkomende evenementen gevonden voor "Webinars". Bekijk alstublieft de volledige kalender voor een complete lijst van evenementen.

Neem contact op met BI Partners