BI Partners staat deze week in Elsevier! In de uitgave van 25 augustus 2016 presenteert het weekblad haar maakindustrie-special, waarin specialist BI Partners uiteraard niet mag ontbreken.

Maakindustrie

In de special bij Elsevier nummer 34 is Arjan Hoekstra van BI Partners aan het woord over de rol die BI kan spelen in de maakindustrie. “Door in een BI-dashboard gegevens uit verschillende bronnen en perioden te combineren, kunnen managers inzichten opdoen die leiden tot snellere en betere beslissingen. Ook kunnen zij de voortgang monitoren aan de hand van streefcijfers, ook wel KPI’s genoemd”, vat Arjan Hoekstra samen.

elsevier

Klik op de afbeelding voor het volledige formaat. Het redactioneel artikel over BI is op aanvraag verkrijgbaar (via onderstaand formulier).

BI Dashboards

Door nieuwe aanbieders van betaalbare en innovatieve BI software komt BI steeds meer binnen bereik van het MKB. Zo is er voor middelgrote bedrijven (tussen de 100-250 medewerkers) het door BI Partners zelfontwikkelde ERP Management Dashboard. Met deze standaardoplossing worden in één overzichtelijk, modulair opgebouwd BI-dashboard gevalideerde gegevens uit het ERP-systeem gevisualiseerd.

Verder biedt BI Partners een set aan BI tools waarmee bedrijven zelf snel dashboards kunnen ontwikkelen. Ook hebben ze voorgedefinieerde grafische rapporten die periodiek automatisch per e-mail kunnen worden verstuurd.

Bekijk onze dashboards

BI On-Demand

Het is niet toevallig dat BI Partners juist deze week in het nieuws is bij Elsevier. Voor bedrijven met minder dan 100 medewerkers staat namelijk een compleet nieuwe BI-propositie klaar.

Arjan Hoekstra:

“We staan voor de lancering van ons nieuwe ‘BI OnDemand’-platform, waarbij kleinere bedrijven standaard BI-dashboards kunnen gebruiken tegen een vast maandbedrag. Zie het als een instapmodel voor business intelligence, bijvoorbeeld op gebied van Financieel, Logistiek, HRM, projecten en projecturen.”

 

Meer informatie over ons BI OnDemand-platform

Wilt u op meer informatie over ons BI OnDemand-platform of andere diensten van BI Partners? Of wilt u het complete Elsevier-artikel over BI ontvangen? Laat dan hieronder uw gegevens en evt. uw verzoek achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

[contact-form to=’info@bipartners.nl’ subject=’Contact n.a.v. artikel Elsevier op website’][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Bedrijfsnaam’ type=’text’/][contact-field label=’Telefoonnummer’ type=’name’/][contact-field label=’E-mailadres’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Opmerking’ type=’textarea’/][/contact-form]