iMUIS data ontsluiten

U wilt de overstap maken van rapporteren met Excel naar rapporteren met PowerBI? BI Partners zorgt er voor dat uw de gegevens uit iMUIS geautomatiseerd beschikbaar krijgt in PowerBI en tevens kan combineren met data uit andere bronnen.

iMUIS Data as a Service

Met deze methode worden de connectoren uit iMUIS geautomatiseerd aangeroepen en wordt de data weggeschreven in een Azure MS SQL omgeving. Aan de tabellen wordt een uitgebreide kalender toegevoegd en datatransformaties kunnen worden toegepast. Formats van velden worden aangepast, velden gecombineerd en berekeningen worden toegevoegd. We kunnen er zelfs voor zorgen dat er incrementeel wordt geladen, waarmee de data live te presenteren is in de rapportages.

Vercshillende modules

De data uit iMUIS wordt ontsloten op basis van de – via de API – beschikbare connectoren van iMuis. Dit betekent dat de gegevens uit de verschillende modules van iMuis gecombineerd kunnen worden: Financieel, verkoop, inkoop, offertes, voorraden, etc,.)

Ontdek met ons de waarde van uw data

Onze analyses zijn specifiek afgestemd op uw situatie, wensen en behoefte.

MKB

Voor het MKB kan de data uit AFAS gecombineerd worden met data uit andere bronnen. Denk hierbij aan logistieke systemen, webshops, payroll systemen, etc.

Accountancy

Voor de accountancy branche heeft BI Partners een dienstverlening waarbij de (klant-)data uit de verschillende administratie systemen gecombineerd wordt. Hiermee kunnen in één rapportage alle administraties uit meerdere bronnen gecombineerd worden.

Prijzen

Het ontsluiten van uw data wordt aangeboden in een abonnementsmodel. De prijzen zijn afhankelijk van omvang van de data en de verversingsfrequentie.

Data as a Service wordt aangeboden er in 3 abonnement varianten:

  • verversingsfrequentie 1 x per dag
  • verversingsfrequentie 1 x per uur
  • verversingsfrequentie continue (live)

Wij werken onder andere voor

Neem contact op met BI Partners