QlikSense Dashboards

QlikView en Qlik Sense zijn beide ontwikkeld door Qlik.

QlikSense voor het MKB

QlikSense is de bi software voor data analyse en visualisatie van software leverancier Qlik. Voor het kleinere MKB is QlikSense Cloud een goede oplossing. QlikSense Enterpise is geschikt voor het grotere MKB. Met QlikSense Enterpise is het koppelen en automatisch verversen van data uit verschillende bronnen eenvoudig te regelen.
Heeft u een uitgebreide administratie-omgeving met meerdere administraties, kostenplaatsen, budgetten, projecten en/of uren? Neem dan contact op voor een demo van onze QlikSense dashboards. Onze dashboards zijn standaards, waar we uw wensen aan toe kunnen voegen.

Laat BI Partners mij bellen

Koppelen aan meerdere systemen

QlikSense is uitermate geschikt om data uit meerdere systemen samen te brengen en te visualiseren in één schil. Heeft uw systeem de mogelijkheid te koppelen aan een API, of gescheduled exports te maken, dan realiseren wij de data koppeling en visualiseren de data in QlikSense. Juist voor dit soort oplossingen heeft BI Partners een data oplossing gerealiseerd. Hierin worden de verschillende datastromen bij elkaar gebracht en zo nodig al getransformeerd.

Demo QlikSense

Bent u nog niet overtuigd of QlikSense voor u de juiste oplossing biedt? Bekijk dan een aantal QlikSense dashboards op de Qlik demo pagina: https://demos.qlik.com/qliksense. Of bekijk hier de info video:

Grip op uw financiën

Het Financieel Dashboard geeft u grip op uw bedrijfsvoering. In de grafische overzichten vergelijkt u uw actuele resultaten eenvoudig met uw begroting en het voorgaande jaar. Afwijkingen zijn direct inzichtelijk. Denk hierbij aan de balans en resultatenrekening, omzet en kosten, debiteuren en crediteuren. U kunt de cijfers nader analyseren door eenvoudig door te klikken naar de gegevens op detailniveau.

Mogelijkheden van het Financieel Dashboard

 • Eenvoudig analyseren van de gerealiseerde resultaten;
 • Inzicht tot op boekingsregel niveau;
 • Inzicht in de omzet en kosten en de resultatenrekening;
 • Vergelijken van de resultaten met vorig jaar en budget;

Volledig inzicht in debiteuren- en crediteuren saldi.

Het Financieel Dashboard is altijd online te raadplegen, onafhankelijk van plaats en tijd. Tegen een vaste prijs per maand heeft u altijd en overal inzicht in uw financiële positie. Eventueel kunt u uw Financieel Dashboard uitbreiden met andere modules.

Uitgebreide analyse mogelijkheden

De QlikSene dashboards even invulling aan uw uitgebreide informatie- en analyse behoefte:

 • De visualisaties zijn geavanceerd;
 • De gebruikers kunnen geautoriseerd worden op o.a. administratie en kostenplaats;
 • Definities van berekeningen en KPI’s worden centraal vastgelegd;
 • Eenvoudig dwarsdoorsnedes maken en door drillen;
 • Power users hebben de mogelijkheid zelf schermen te definiëren, tabellen aan te passen en presentaties te maken (b.i. self service);
 • Er is een uitgebreide winst en verlies rekening opgenomen met actuals, budget, vorig jaar, afwijkingen en % van omzet;
 • Er zijn diverse optionele modules en dashboards beschikbaar;
 • Bedrijfseigen wensen (maatwerk) is mogelijk;
  Informatie uit andere systemen in toe te voegen.

Koppel met uw ERP-systeem

Het Financieel Dashboard koppelen we aan uw financiële gegevens uit AFAS, Exact, Twinfield, Microsoft Dynamics en andere financiële systemen.

Abonnementen

Dashboards kunnen geleverd worden in abonnementsvorm, of volledig op maat worden geleverd. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Vraag (online) demo aan

Wilt u meer informatie over het Financieel Dashboard van BI Partners, vraag dan nu een online demo aan of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vraag online demo aan

Wij werken onder andere voor

Neem contact op met BI Partners