Tot voor kort was b.i. software voor rapportage en analyse nog erg kostbaar. Inmiddels zijn er diverse moderne varianten beschikbaar met een aantrekkelijk model voor het MKB. Voorbeelden hiervan zijn PowerBI van Microsoft en QlikSense van Qlik.

Deze moderne BI tools zorgen er voor dat uw data uit uw systemen gekoppeld wordt. Vervolgens wordt deze data getransformeerd tot waardevolle visualisaties. In overzichtelijke dashboards heeft u direct inzicht in de risico’s, prestaties en trends van uw organisatie.U kunt direct analyseren en inzoomen op geconstateerde afwijkingen.  De kwaliteit van de rapportages ligt altijd op eenzelfde hoge niveau. En er wordt veel tijd bespaard met het maken van de periodieke rapporten.

kpi's verwerkt in een dashboard

Direct inzicht met overzichtelijke dashboards

Waarde BI Self Service voor het MKB

U heeft zelf toegang tot de dashboards, en bent dus niet meer afhankelijk van de financiële afdeling. Geen losse excel rapporten meer, niet meer wachten tot de maandafsluiting, maar altijd en overal toegang tot de meest recente inzichten.

Veranderingen volgen elkaar tegenwoordig snel op. Juist voor het MKB is het van belang altijd en overal toegang te hebben tot de meest up to date inzichten. BI Self Service maakt dit voor u mogelijk.

 


Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden van een demo en/of een Proof of Concept.