Dashboards i.c.m. Exact

BI Partners is productpartner van Exact. Voor het MKB heeft BI Partners een aantal dashboards in abonnementsvorm beschikbaar. De dashboards zijn in QlikSense en in PowerBI leverbaar.  De PowerBI dashboards hebben een laagdrempelige instap en zijn aantrekkelijk geprijst. De QlikSense dashboards hebben we juist ontworpen voor de wat grotere en complexere M(K)B bedrijven.

De volgende dashboards zijn ontwikkeld i.c.m. Exact:

  • Financieel (winst & verlies, debiteuren/crediteuren, balans, verkoop)
  • Projecten (projectomzet, projectkosten en projectresultaat, projecturen)
  • Urenregistratie (geschreven uren vs rooster, productiviteit)

 

BI Partners heeft eigen koppeling met Exact

BI Partners heeft een middleware oplossing ontwikkeld voor het koppelen van de dashboard oplossingen met Exact. ExactConnect is de gecertificeerde oplossing voor het koppelen van de data en wordt gebruikt voor onze dashboard oplossingen.

Exact Dashboards i.c.m. Power BI

Heeft u een Exact Online omgeving en wilt u maandelijks snel en makkelijk rapporteren? Dan is het PowerBI Financieel dashboard van BI Partners voor u beschikbaar in abonnementsvorm. Voor de financial om de rapportages te distribueren, of voor het management team als intern stuurinstrument.

 

Power BI demo dashboards

BI Partners heeft een aantal standaard dashboards beschikbaar. Hiermee kunnen we eenvoudig een online demo geven. Plan direct een online demo.

Meer info, een demo en prijzen

Meer informatie over onze PowerBI dashboards, een demo omgeving en info over de abonnementen vindt u op  www.bipartners.nl/powerbi.

 

Exact Dashboards i.c.m. QlikSense

Heeft uw organisatie een afwijkende inrichting? Maakt u gebruik van budgetten, kostenplaatsen, urenregistratie of projectadministratie? Wilt u rapporteren over meerdere bedrijven? Exact info koppelen aan data uit andere systemen? Dan zijn onze SENSE dashboards op het gebied van financiën, uren, projecten, HRM en verkoop uitermate geschikt.

Meer info, QlikSense demodashboards en prijzen

Meer informatie over onze QlikSense dashboards, voorbeeld dashboards en prijzen van onze QlikSense abonnementen treft u op www.bipartners.nl/qliksense.

 

Exact dashboard abonnementen

Neem contact op met BI Partners voor de mogelijkheden en prijzen m.b.t. abonnementen op Exact dashboards.

 

Interesse?

Neem contact op en we sluiten u aan, of plannen direct een online demo.