Dashboards i.c.m. Exact

Dashboards i.c.m. Exact

BI Partners is productpartner van Exact. Voor het kleinere MKB heeft BI Partners een aantal dashboards in abonnementsvorm beschikbaar. De dashboards zijn in QlikSense en in PowerBI leverbaar.

Oplossingen voor het kleinere MKB

Voor het kleinere MKB heeft BI Partners een aantal dashboards in abonnementsvorm beschikbaar.

  • Financieel (winst & verlies, debiteuren/crediteuren, balans, verkoop)

 

Oplossingen voor het grotere MKB

Zodra het wat groter en complexer wordt, is er geen sprake van een standaard product. uit ervaring is gebleken dat elk bedrijf zijn eigen KPI’s, en eigen definities heeft. Dataset en databronnen moeten gecombineerd worden, verschillende dashboards voor verschillende doelgroepen moeten gemaakt worden en autorisatie op de data moet worden toegepast. En er wordt vaak een partner gezocht voor het bouwen van dashboards, en tegelijkertijd is er de wens om zelf ook dashboards te kunnen bouwen.  BI Partners maakt dit allemaal mogelijk.

Onze basis is ÉxactConnect – Airflow ETL. Hiermee onttrekken we uw data uit Exact, voeren transformaties door en stellen dit beschikbaar in een Azure SQL database. We richten uw b.i. landschap in en bouwen uw dashboards. Tegelijkertijd ondersteunen we u bij het inrichten van b.i. self service.

BI Partners heeft uitgebreide ervaring met het inrichten van dashboards op het gebied van:

  • Financieel (winst & verlies, debiteuren/crediteuren, balans, verkoop)
  • Projecten (projectomzet, projectkosten en projectresultaat, projecturen)
  • Urenregistratie (geschreven uren vs rooster, productiviteit)
  • HRM (formatie, verloop, verzuim, uren, verlof)
  • Sales (facturatie, orders, offertes, opportunities, marges)
  • Inkoop (orders, leveringen, voorraad, kostprijzen)

 

BI Partners heeft eigen koppeling met Exact

BI Partners heeft een middleware oplossing ontwikkeld voor het koppelen van de dashboard oplossingen met Exact. ExactConnect is de gecertificeerde oplossing voor het koppelen van de data en wordt gebruikt voor onze dashboard oplossingen. Exactconnect kent 3 versies:

  • verversingsfrequentie 1 x per dag
  • verversingsfrequentie 1x per uur
  • verversingsfrequentie Live (1 sec – 5 minuten)

Exact Dashboards i.c.m. Power BI

Heeft u een Exact Online omgeving en wilt u maandelijks snel en makkelijk rapporteren? Dan is het PowerBI Financieel dashboard van BI Partners voor u beschikbaar in abonnementsvorm. Voor de financial om de rapportages te distribueren, of voor het management team als intern stuurinstrument.

 

B.I. Self Service

U kunt uw rapportagevraagstukken volledig aan ons uitbesteden, maar liever maken we er een co-productie van. Wij bereiden uw dataset voor met voorgedefinieerde berekeningen, en u heeft een aantal gebruikers die ook zelf rapporten maken. Centraal worden de definities bepaald, waarmee deze altijd gelijk zijn.  Uw power users kunnen door ons begeleid worden en zullen het eerste aanspreekpunt / de rapportage ambassadeurs zijn binnen uw organisatie. Benieuwd hoe wij dit aanbieden? Bekijk dan deze video.

 

Power BI demo dashboards

BI Partners heeft een aantal standaard dashboards beschikbaar. Hiermee kunnen we eenvoudig een online demo geven. Plan direct een online demo.

Meer info, een demo en prijzen

Meer informatie over onze PowerBI dashboards, een demo omgeving en info over de abonnementen vindt u op  www.bipartners.nl/powerbi.

 

Exact Dashboards i.c.m. QlikSense

Heeft uw organisatie een afwijkende inrichting? Maakt u gebruik van budgetten, kostenplaatsen, urenregistratie of projectadministratie? Wilt u rapporteren over meerdere bedrijven? Exact info koppelen aan data uit andere systemen? Dan zijn onze SENSE dashboards op het gebied van financiën, uren, projecten, HRM en verkoop uitermate geschikt.

Meer info, QlikSense demodashboards en prijzen

Meer informatie over onze QlikSense dashboards, voorbeeld dashboards en prijzen van onze QlikSense abonnementen treft u op www.bipartners.nl/qliksense.

 

Exact dashboard abonnementen

Neem contact op met BI Partners voor de mogelijkheden en prijzen m.b.t. abonnementen op Exact dashboards.

 

Interesse?

Neem contact op en we sluiten u aan, of plannen direct een online demo.