Rapporteren met Power BI dashboards

Neem afscheid van Excel en stap  over naar Power BI

Er komt een moment dat u afscheid neemt van Excel voor uw maandelijkse rapportages. Het maandelijks rapporteren in Excel kost te veel tijd, de foutmarge is te groot en men praat niet altijd over dezelfde waarheid.  Met Power BI worden deze bezwaren weggenomen.

BI partners helpt u bij de overstap en zorgt er voor dat

  1. u eenvoudig toegang krijgt tot de data uit uw bronsysteem;
  2. de data ververst, verrijkt en getransformeerd wordt;
  3. definities van berekeningen (één waarheid) centraal vastgelegd worden.

Vervolgens bouwen we rapportages op de ontsloten data uit uw bronsystemen en begeleiden we u bij het vaststellen van toekomstgerichte KPI’s.

b.i. self service:

Wij kunnen u volledig ontzorgen met uw rapportage omgeving, maar bij voorkeur maken we er een coproductie van. Dan bereiden wij de data met gedefinieerde berekeningen voor en vervolgens maken een aantal van uw gebruikers de visualisaties. Of we doen dit samen.  In ieder geval stellen we u in staat zelf rapporten te maken, aan te passen, te publiceren en te delen.

Bekijk onze demo van b.i. self service:

Standaard dashboards voor het MKB

BI Partners heeft een aantal PowerBI dashboards ontworpen voor het MKB. No nonsense, tegen een zeer betaalbare prijs. Abonnementen starten al vanaf € 24,- per maand voor het financieel dashboard (zie demo).

Met Power BI  hebben we een aantal dashboards voor u ontwikkeld op onze POWER productlijn. Beschikbaar op de platformen van AFAS, Exact en Twinfield.

Neem contact voor een demo van de basis versie van ons financieel dashboard met Power BI.   In een live demo laten we u zien hoe het er voor u uit zal zien.


Introductie Power BI

Op Youtube zijn diverse promo en support video’s te raadplegen over PowerBI. Hieronder staat een algemene introductie weergegeven.