Standaardiseer en versnel uw dashboard ontwikkeling

Met het in gebruik nemen van QlikView zal de wens voor dashboardfunctionaliteit binnen uw organisatie enorm toenemen. Hoe kunt u er voor zorgen dat voor elk dashboard niet elke keer het wiel opnieuw hoeft te worden uitgevonden? En dat dezelfde business rules gehanteerd worden? En dat ze dezelfde look en feel hebben? En dat u niet elke keer van scratch hoeft te beginnen? Het BIP Framework zorgt hier voor!

Snelle terugverdientijd

Het toepassen van reproduceerbare standaardisatie is essentieel om een goed beheerbare rapportageomgeving te creëren. Waarbij gebruikers het gevoel hebben dat zij gebruik maken van één geïntegreerde informatievoorziening. Bovendien zorgt het BIP Framework er voor dat de ontwikkeling van nieuwe dashboards sneller tot resultaat leidt en de kwaliteit van een hoger niveau is. De investering in het BIP Framework is hiermee snel terugverdiend!

BIP Framework in combinatie met het beheerportal

BI Partners heeft een standaard ontwikkeld, waarmee QlikView gekoppeld is aan een webbased beheerportal. Geen koppeling aan excel bestanden, maar een web schil met gebruiksvriendelijke interface. De beheerportal biedt optimale flexibiliteit voor o.a. beheer van normen, menu- en gegevensautorisatie.

Uw uitdaging

Leg de datakoppeling en met QlikView kan al snel dashboard functionaliteit gemaakt worden. Juist de snelheid en het gebruiksgemak is een valkuil bij het opbouwen van dashboardfunctionaliteit. Dit kan leiden tot het dupliceren van onderdelen, waarbij nieuwe dashboards al snel gemaakt worden met afwijkende business rules. Op een gegeven moment kom je weer terug bij de basisvragen:

◊     Hoe kan ik snel en gestandaardiseerd een herbruikbare QlikView omgeving opzetten?
◊     Waar moet ik rekening mee houden om QlikView efficiënt en succesvol te gebruiken?
◊     Hoe kan een herbruikbare omgeving zo flexibel mogelijk worden opgezet?

Onze oplossing

Het BIP Framework levert een generieke oplossing voor specifieke vraagstukken. Het BIP Framework is in-house ontwikkeld en stelt u in staat direct aan de slag te gaan. Koppel de data aan de dimensies en variabelen in de meegeleverde QlikView templates en pas uw eigen business rules en normering toe. In de beheerportal worden de menustructuur en gebruikersinstellingen beheerd. In een dag installeren we het framework op uw QlikView server en helpen we u op weg. Uiteraard kunnen we u ook ondersteunen op het hele dashboarding traject van design en ontwikkelen tot het begeleiden van de uiteindelijke uitrol van de dashboardoplossing.

Ons product

Wij leveren u een kant en klaar oplossingsgericht QlikView pakket. Het is een starterstoolkit waarmee u snel van start kunt met het maken van dashboard functionaliteit. Het pakket bevat een beheerportal, diverse templates, de basis QlikView code en een definitie beheer document.

Uw voordeel

Het BIP Framework stelt u in staat QlikView snel en probleemloos uit te rollen. Ontwikkeltijd en daarmee de doorlooptijd van uw project wordt sterk gereduceerd. Uw dashboards hebben voor de gebruikers vergelijkbare look en feel door gebruik van de strak gedesignde templates. Onze kennis zit gebundeld in het BIP Framework. Het gebruik van ons framework bespaart veel u ontwikkeltijd en leergeld!

Neem QlikView in gebruik met het BIP QlikView Framework en u kunt starten met minimale inspanning!

 

State of the art Business Intelligence Technology
Het BIP FrameWork is gemaakt voor het QlikView platform, state of the art business intelligence technology. Door gebruik te maken van de associatieve data visualisatie mogelijkheden van QlikView wordt u in staat gesteld om op intuïtieve wijze uw gegevens te analyseren!